't Brakenkerkje

Joost Botman met Johnny Cash

Joost Botman op zoek naar de ware Johnny Cash .
In de jaren '50 en '60 realiseerde Johnny Cash zijn eigen American Dream. Hij werkte zich op van katoenplukkerszoon tot een superster met een eigen TV-show.
Hij was een echte verhalenverteller, met zijn liedjes verkondigde hij een boodschap, maar met de waarheid nam hij het niet altijd even nauw.  
Joost Botman duikt in de geschiedenis van 'the Man in Black'.
Een geschiedenis die bol staat van de tegenstellingen: drugssmokkel en religie, vaderlandsliefde en drankmisbruik, een familieman met een fascinatie voor het gevangenisleven.
In Joosts nieuwe programma neemt hij het publiek mee in een aangrijpende en soms droogkomische vertelling over deze bijzonder zanger met het kenmerkende donkerbruine stemgeluid.   
Het leven van Cash trekt voorbij in twintig nummers. Tussen de nummers door vertelt Joost over het bijzondere leven van Cash, een van de grootste iconen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.   
Joost Botman is gitarist en zanger. De nummers van Cash passen uitstekend bij zijn warme stem. Joost trok vijf jaar lang door het land met een muziektheaterprogramma over Simon and Garfunkel.
Hij is een boeiende verteller met een geheel eigen, droogkomische voordracht.
In het programma What is Truth werkt Joost samen met een gitarist..

Entree € 12,50

Wilt u reserveren? Dat kan via onderstaande link.

Reserveren voor Johnny Cash


Terug naar programma overzicht